КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
EN
Повећање пластичне сировине и ограничење електричне енергије
Датум објаве: 2021.177

Прошле године, кинеска влада је званично објавила да Кина има за циљ да достигне вршне емисије пре 2030. и постигне неутралност угљеника пре 2060, што значи да Кина има само 30 година за континуирано и брзо смањење емисија. Да би изградили заједницу заједничке судбине, кинески народ мора напорно да ради и оствари напредак без преседана.
ДА би се посветиле обећању свету да ће Кина достићи врхунац емисије 2030. године и неутралност угљеника 2060. године, кинеске локалне самоуправе су предузеле строге мере за смањење емисије ЦО2 и потрошње енергије ограниченим снабдевањем електричном енергијом.
Неке области снабдевају 5 дана и заустављају се 2 дана у недељи, неке снабдевају 3 и заустављају 4 дана, неке чак само снабдевају 2 дана, али заустављају 5 дана.

Ове акције ће резултирати страшним повећањем свих трошкова, од сировина до материјала за паковање, од трошкова рада до трошкова рада лука. Наша компанија је посвећена пружању купаца висококвалитетним производима и пажљивом услугом. Пре тога, уложили смо све напоре да ублажимо утицаје проблема као што су растући трошкови сировина и флуктуације девизног курса и да избегнемо повећање цена

Тел / ВхатсАпп / ВеЦхат:

+86 - 152 6771 2909 (Whatsapp/WeChat)

Е-маил:

[емаил заштићен]

Адреса:

NO.10 BLDG, Caihong Witpark, Longgang, Wenzhou, Zhejiang, Kina (kopno)

Proizvodi
navigacija
Поверед би
Поверед би Поверед би
Пратите нас
Цопиригхт © 2021-2023 Вензхоу Зили Пластиц Цлип Цхаин Цо., лтд | Pravila o privatnosti | Одредбе и услови